Lokáció

Könnyű megközelíthetőség, kiváló lokáció

Közel a belvároshoz, a Margit-szigethez a Városliget szomszédságában, a megújuló Ferdinánd-negyedben, a Szabolcs utca és Lőportál köz által határolt területen építjük fel a Westside Garden lakásait. A kiváló minőségű otthonokat azoknak ajánljuk, akik dinamikus életet élnek, és értékelik a környék kínálta sokszinűséget.

Remek az infrastruktúra, üzletek, óvodák, iskolák is találhatóak a közelben. A Váci úti irodafolyosó és a Nyugati pályaudvar is 10 percen belüli távolságban található. Az utcában zajló átfogó fejlesztések következtében intelligens városi környezet jön létre Budapest szívében, lakásokkal, irodákkal, zöld felületekkel.

Hamarosan nagyszabású átalakítások kezdődnek a XIII. kerületben, melyek nagymértékben hozzájárulnak a Nyugati Pályaudvar és környéke újjászületéséhez.

Gyakorlatilag új városrész születik Budapest XIII. kerületében a Nyugati Pályaudvar környékén, így ez lesz a főváros első számú pályaudvara.

A Nyugati pályaudvar környékén lévő 44 hektáros területen lesz parképítés, minőségi városi terek, középületek és mélyállomások építése is.

A tervek alapján a Westside Garden projektünk közvetlen közelében megújul a Ferdinánd-híd és parkosítást is végeznek majd, így jelentősen nő a zöld terület a XIII. kerületben.

A felújítások során a Bajza és Bulcsú utcát összekötő aluljáró is megújul, melynek munkálatai már el is kezdődtek.

Az ütemtervekben szerepel, hogy új gyalogos és kerékpáros kapcsolatokat hoznak létre a Városliget és a Nyugati Pályaudvar között, mely vélhetően érinti projektünket is.

Az alábbi linken az erről szóló részletes információkat tudják megtekinteni:

origo.hu

terezvaros.hu

0 Ajánlatkérés Ajánlatkérés 0