Beruházó

A Biggeorge Property Nyrt. az egyik legnagyobb magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság, amely már több, mint tíz éve foglalkozik ingatlanfejlesztéssel, befektetéssel és üzemeltetéssel. A cégre jellemző innovatív, dinamikus szemléletnek és a részletek tökéletessége iránt elkötelezett szakértelemnek köszönhetően hosszú idő óta a hazai ingatlanpiac egyik legmeghatározóbb szereplője.

A cég tevékenysége kereskedelmi- (iroda, szálloda, kiskereskedelmi, ipari/logisztikai) és lakóingatlan-fejlesztésekre egyaránt kiterjed. A társaság az elmúlt években a telekfejlesztések és a speciális, infrastruktúra jellegű fejlesztések megvalósításának területén is jelentős tapasztalatra tett szert.

MINŐSÉGI PORTFOLIÓ
ÉS STABIL ANYAGI HÁTTÉR

Minden új projekt a jó ötletek felkutatásával indul. Ezt követően cégünk előkészíti és lebonyolítja a fejlesztéseket, amelyekhez pénzpiaci kapcsolataink biztosítanak stabil anyagi hátteret. A Biggeorge Property Nyrt. jelenleg 300 milliárd forintot is meghaladó értékű ingatlanfejlesztési projekteket kezel felkészült és kiváló pénzügyi és ingatlanszakértői közreműködésével.

Büszkék vagyunk arra, hogy tevékenységünknek köszönhetően emberek ezrei számára válnak még kellemesebbé a mindennapi életterek.

Aktuális projektjeink

Tekintse meg aktuális és átadott projektjeinket.

Spirit Residence

A Spirit Residence lakásainak célja a szerethető, emberközeli milliő megteremtése egy a Nagykörúthoz közeli, kiváló közlekedéssel ellátott területen, a Mester utcában. Tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk a fiatalos, könnyed, kényelmes belsőre, amely illeszkedik a megújuló IX. kerületben lévő épületek stílusához. A Spirit Residence a kényelmes, minőségi otthonok kialakítása mellett, minimál épület-megjelenéssel, egyéb szempontokat is szem előtt tartva épül: A földszinten üzlethelyiségek, irodafunkcióra is alkalmas helyiségek kerülnek kialakításra. Az épületek egy belső udvart ölelnek körül, mely felé kertkapcsolatos lakások is épülnek. 2 szintes teremgarázs biztosít parkolási lehetőséget. A felső emeleti lakások mindegyikéhez nagy terasz kapcsolódik.

Megtekintés

Westside Residence

A több mint 3500 m2 alapterületen megvalósuló fejlesztés az előzetes tervek alapján 206 lakást, 10 üzletet az itt lakók kényelme érdekében 229 személygépkocsi parkolót foglal magában.

A Projekt lokációja minden szempontból ideális, hiszen Budapest egyik gyorsan fejlődő kerületének népszerű pontján található, közel a belvároshoz és a Váci úti iroda folyosóhoz.

Megtekintés

Waterfront City

A Waterfront City Óbuda szívében, a III. kerületben a Duna-parthoz közel a Folyamőr utca, Miklós tér és Bogdáni út által határolt helyszínen, 5 hektáron helyezkedik el. A Waterfront City páratlan módon megőrzi a múlt hagyományait. A kémény és műemlék épület megtartásával és felújításával visszaadja a terület egykori hangulatát.

Megtekintés

Átadott projektjeink

Németvölgyi Residence

A Németvölgyi Residence egyedüli birodalmában 41 új budai lakás találhat rá szerencsés, leendő tulajdonosára. Kínálatunkban mind a hegyvidék állandó békéjéről álmodó, igényes családok, mind pedig a folyamatosan úton lévő, nagyvilági izgalmakra vágyók, vagy befektetői célokban gondolkozók is megkaphatják azt az értékálló minőséget, amire mindig is vágytak.

Megtekintés

Emerald Residence

Az Emerald Residence Budapest szívében, az V. kerületben lévő Petőfi Sándor utcában található. Az épület a megújuló Szervita tér és Szent Anna templom közvetlen szomszédságában helyezkedik el, karnyújtásnyira a főváros legnevesebb helyeitől, mint például a Váci utcától, vagy a 10 perces távolságban található Parlamenttől, Operaháztól vagy éppen a Bazilikától.

Megtekintés

Elisabeth Residence

Budapest történelmi negyedében, mindössze 250m-re a Gozsdu udvartól és 50m-re a turisták által oly kedvelt Kazinczy utcától épül majd meg ez a modern, befektetési célokra is tervezett társasház, mely a Dob utca 34-36-ban található. A környék különleges imázsához egyformán járul hozzá a történelmi hangulat és a romkocsmák trendi, fiatalos világa.

Megtekintés

Sasad Liget 6

A nagy sikerű korábbi ütemek után elindult a Sasad Liget 6. üteme. A területen 6 épületben összesen 180 lakás épül, valamint 6 üzlethelyiség is kialakításra kerül a lakók igényeinek maximális kiszolgálása érdekében.

Megtekintés

Broadway Residence

A Broadway Residence Budapest szívében, a VII. kerületi Csányi utcában hívogatja mindazokat, akik számára a stílus és a minőség az ingatlan és a környezet tekintetében egyaránt fontos. A terület a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő részén található, ahol a történelem és az innováció találkozása valóban különleges, semmi máshoz nem hasonlítható hangulatot kölcsönöz a városrésznek.

Megtekintés

Garibaldi 4

A Garibaldi 4. luxusingatlan Budapest pénzügyi negyedének szívében helyezkedik el, a Parlament és a Duna-part szomszédságában. A kiváló megközelíthetőséget a 2-es metró, valamint az épület közvetlen közelében megtalálható busz- és villamosvonalak biztosítják. A Biggeorge Property Nyrt. City Collection sorozatának első tagja 2009-ben került átadásra.

Megtekintés

Sasad Liget 1

A cég nagyszabású, több ütemben megvalósuló lakófejlesztést indított a XI. kerületi Beregszász úton. A fejlesztő és a tervező, Zobóki Gábor szándéka és a terület beépítettségi aránya lehetővé tette, hogy a környező családi házas utcákhoz alkalmazkodva a kertvárosi jelleg megőrzése az új épületek, közterek kialakításakor is megmaradjon.

Megtekintés

Sasad Liget 2

A Sasad Liget második ütemét a fejlesztő és a tervező, Óbuda Építész Stúdió a nagy sikert aratott első ütem koncepciójával összhangban tervezték meg. A beépítettségi arány és a hatalmas összefüggő zöld területek aránya ebben az ütemben is a természetközeli, kertvárosias jelleg megőrzését szolgálták.

Megtekintés

Sasad Liget 3

Alig pár percre a belvárostól, a Sas-hegy lábánál: annyira természetes, amennyire csak lehet! A Sasad Liget 3. ütemét hatalmas, egybefüggő zöldterület, kiváló infrastruktúra, valamint a Tér 64 Építész Iroda által tervezett egyedi alaprajzú, személyre szabott lakások, és tágas terek jellemzik. A projekt nagy sikert aratott, hiszen már minden lakás elkelt.

Megtekintés

Sasad Liget 4

A XI. kerületi Sas-hegytől dél-nyugatra fekvő, Beregszász, Rodostó és Nagyszeben utcák által határolt, több, mint 10 hektáros, lankás dombháton megvalósuló lakóparkfejlesztésünk nagy sikerű, harmadik üteme után a legújabb, negyedik ütem is értékesítési fázisba lépett.

Megtekintés

Sasad Liget 5

2016 szeptemberében elkezdődött a nagysikerű Sasad Liget 5. ütemének értékesítése is, azonban a lakások már elkeltek. Az O2 Építész Stúdió által tervezett közel 220 lakás 4 épületrészben 6-7 illetve 8 emeletes épületben helyezkedik el.

Megtekintés

Dagály Residence

A XIII. kerület frekventált részén, a Dagály utca és Karikás Frigyes utca sarkán épül meg a Biggeorge Property Nyrt. által fejlesztett Dagály Residence társasház. Tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk a fiatalos, könnyed, kényelmes belsőre, amely illeszkedik a környéken lévő épületek stílusához. Elegáns, világos színek, hatalmas üvegfelülettel tökéletes harmóniában hívogatják a leendő lakókat.

Megtekintés

Bécsi Corner

A 2009 derekán befejeződött építkezés és átalakítás során mintegy 7.300 m2, a legmagasabb műszaki igényeket is kielégítő iroda, valamint közel 3.000 m2 vendéglátó és kereskedelmi terület épült fel. A védett műemléki épületek homlokzatainak és főbb stílusjegyeinek maradandó értékként való megőrzése mellett a kor elvárásaihoz igazodó belső kialakítást is szem előtt tartottuk.

Megtekintés

Parkway Offices

A Parkway Irodaház Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő területén, a Könyves Kálmán körúton, a város egyik legnagyobb egybefüggő zöldterületének szomszédságában helyezkedik el. A Népliget mellől gyorsan és egyszerűen elérhető mind a belváros, mind pedig a Ferihegyi repülőtér, valamint az M5-ös és további autópályák is.

Megtekintés

Audi Logisztikai Park

Az AUDI Hungária győri tevékenységének bővítése egy önálló, az AUDI előírásainak megfelelő, gyárterületen kívüli logisztikai központ megvalósítását tette szükségessé. A beruházást az AUDI Hungária igényei alapján, testreszabott fejlesztés keretében az A-K Építőipari Kft. és a Biggeorge Property Nyrt. vegyesvállalata valósította meg, majd adta az AUDI Hungária használatába.

Megtekintés

0 Ajánlatkérés Ajánlatkérés 0