Közeli átadással keresek lakást

Típuslakások

Takarítsa meg a vételár akár 9.96-24%-át, az állami támogatások és az illetékmentesség igénybevételével.

** 2021-től a családi otthonteremtési kedvezmény támogatással vásárolt 150 m2 alatti új építésű lakások után visszaigényelhető a csökkentett, 5%-os áfa és nem kell vagyonszerzési illetéket fizetni a CSOK-kal vásárolt új építésű lakások esetében. Alapesetben -egyéb illetékkedvezmény igénybevétele nélkül- a vagyonszerzési illeték a lakás vételár 4 százaléka volna. A honlapon szereplő teljes megtakarítás összege a CSOK támogatásra jogosultak esetén az igénybe vehető áfa-visszatérítés összegének, az illetékmentesség miatt meg nem térítendő illeték mértékének valamint az adott lakás méretéhez és a legtöbb gyermek számhoz igénybevehető legmagasabb mértékű családi otthonteremtési kedvezmény figyelembevételével került meghatározásra az ingatlan bruttó vételárához viszonyítva.

Westside Garden

Könnyű megközelíthetőség, kiváló lokáció

Közel a belvároshoz, a Margit-szigethez a Városliget szomszédságában, a megújuló Ferdinánd-negyedben, a Szabolcs utca és Lőportár köz által határolt területen építjük fel a Westside Garden lakásait. A kiváló minőségű otthonokat azoknak ajánljuk, akik dinamikus életet élnek, és értékelik a környék kínálta sokszínűséget.

Remek az infrastruktúra, üzletek, óvodák, iskolák is találhatóak a közelben. A Váci úti irodafolyosó és a Nyugati pályaudvar is 10 percen belüli távolságban található. Az utcában zajló átfogó fejlesztések következtében intelligens városi környezet jön létre Budapest szívében, lakásokkal, irodákkal, zöld felületekkel.

A Westside Garden nemcsak értéknövekedő befektetésként, hanem otthonként is kiváló választás.

A Westside Garden lakásai nemcsak kényelmes otthonok, de remek befektetést is jelentenek tulajdonosaiknak. Erre garancia a dinamikusan fejlődő környék, a XIII. kerület, a kiváló közlekedési és szolgáltatási infrastruktúra.

Közel a belvároshoz

Jelentős értéknövekedési potenciál

Kedvező fizetési ütemezés

Megbízható fejlesztő

5% áfa tartalom

Környezettudatos megoldások

Kiváló minőség,
számtalan lehetőség

A Westside Garden otthonai változatos elrendezésben, innovatív technológiával és alapanyagokkal készülnek. A smart home előkészítéssel ellátott, 34.5-93.6 m2 területű lakások nagy részéhez terasz is tartozik, de az itt élők a belső kertek kényelmét is élvezhetik majd.

Mennyezet hűtés-fűtés

Változatos alaprajzok

Teraszos lakások

Smart home előkészítés

Belső kert

2 szintes teremgarázs

Westend
Lehel tér
Városliget
Margit-sziget

Ajánlatkérés

Kérjük figyeljen a telefonszám helyes leírására: +36 70/30/20 243 53 22 vagy +36 1 444 22 15

Értékesítőink a kitöltés után felveszik Önnel a kapcsolatot!

Válasszon bevezető kínálatunkból és találja meg otthonát a Westside Garden-ben!

Segítünk megtalálni álmai otthonát!

Értékesítési iroda

Bécsi Corner, 1025 Budapest
Szépvölgyi út 6. I. emelet

Telefon

+36 1 225 25 20

Nyitva tartás

H-P: 9:00-19:00
Szombat: 9:00-13:00
Előre egyeztetett időpontban

2905 Tervezett lakások
1051 Épülő lakások
 
3362 Eladott lakások
2600 Átadott lakások
0 Ajánlatkérés Ajánlatkérés 0